Hirdetés

Ratyi 2005

|

A sokat ígérő cím nem mást rejt, mint a Joystiq által 2005 legbénább játékainak titulált progik listáját. Az örömpálcás fiúk (rossz az aki rosszra gondol XD) nem vártak év végéig, hogy meghozzák végső ítéletüket, úgy gondolták, hogy az általuk felfedezett pár "gammánál" rosszabb már nem jöhet idén. Az összesített díj "büszke" tulajdonosa 2005-ben a Charlie and the Chocolate Factory lett, mivel PC-n, GBA-n és GC-on is a legrosszabbnak választották. Anno augusztusban a GS sem tudott 32%-nál többet megítélni a játéknak :) (hát igen, van ami mentehetetlen). Ha kiváncsiak vagytok a konzolos kitüntetettekre is akkor ide lessetek el és ne feledjétek majd el év végén leadni voksaitokat a GS év játéka szavazáson sem a legrosszabb progira, mert azon a díjátadón az olvasók kezében a döntés.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)