Hirdetés

Red Alert 3 - Ismét úton a PlayStation 3 verzió!

|

Folytatódnak a Command & Conquer: Red Alert 3 júniusban felfüggesztett PS3-as fejlesztései. Megjelenés? Jó kérdés.

Hirdetés

Februárban Command & Conquer: Red Alert 3 bejelentésnek örülhettek (főként) a Sony konzoljával rendelkező játékosok, vidámságuk nem tartott sokáig, ugyanis júniusban több tonnányi jeget szórtak vézna testére és határozatlan időre szabadságolták a projekten dolgozó jómunkásembereket. Naptárunkban fekete filctollal bekarikázva (esetleg már polcunkon hiányos kulccsal egyetemben) díszelegnek a játék európai megjelenésének időpontjai, izgatott Xbox 360 és PC tulajdonosok piros zászlókat lobogtatva orosz mondatszerkezeteket magolnak. Jó hírrel szolgálhatunk a PlayStation 3 gazdiknak, nem kell lemondaniuk a Red Alert harmadik részéről!

redalert3.jpg
 

David Silverman a VideoGamer oldalának adott nyilatkozatában megerősítette a PlayStation 3 verzió létjogosultságát és türelemre szólította fel a rajongókat, akikkel közölte, fejlesztőik felolvasztották a Szibériából behozatott jégtömböket és ismét munkához láttak. További hírmorzsákat is elpotyogtatott, azonban legnagyobb sajnálatunkra pontos megjelenési dátummal nem csillapította étvágyunkat. Júniusban kénytelenek voltak felfüggeszteni a játék fejlesztéseit, mivel minőségi kiadásra hajtottak és nem kívántak olyan gyenge produktummal előrukkolni, mely földbe döngöli a C&C játékok hírnevét. A PlayStation 3 kiadásban extrákkal kedveskednek türelmünkért cserébe, valami Blu-ray lemezekről és 1080p felbontásról susmorogtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)