Hirdetés

Red Dead - megvan, mikor jön az első trailer?

|

A Red Dead Redemption 2 első előzeteséig várnunk kell még pár napot.

Hirdetés

Eredetileg írtuk: Vasárnap egy vörös képpel kezdődött, tegnap egy már sziluetteket is ábrázolóval folytatódott az új Red Dead játék bejelentésének felvezetése. Ma délután háromkor újabb morzsát hinthet el a Rockstar, de várhatóan ugyanúgy nem jutunk sokkal előrébb, mint az eddigi két nyom után. 

Nem tudjuk még a játék nevét, a platformokat (PlayStation 4-re és Xbox One-ra tippelünk, ezeket később követheti egy PC-s változat, már ha valaha is készül), a becsült megjelenést, a történet alapjait, az időt, a helyszínt, a szereplőket, gyakorlatilag semmit. A korábban a TechRadarnál dolgozó, a kiszivárogtatott térkép valódiságát is megerősítő Hugh Langley úgy hallotta belsős forrásától, hogy csütörtökön debütál az új Red Dead előzetese, de nem lepődne meg, ha korábban megnyomná a kiadó a piros gombot.

A Rockstar teljesen kiszámíthatatlan, és kiemelten ügyel arra, hogy semmi ne szivárogjon ki. Továbbra is várunk türelmesen, remélhetőleg nem kell már sokáig.

Frissítve: közben kiderült, hogy a játék hivatalos címe Red Dead Redemption 2 lesz és az első előzeteset csütörtökön délután 3-kor kapjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)