Hirdetés

Red Dead Redemption - a medveölő és más öcsik

|

Igazán semmi meglepő nincs abban, hogy friss Red Dead Redemption képek érkeztek, de ezúttal a játék öcsívment kalandjait is megismerhetjük.

Hirdetés

Már megszokhattuk a Rockstar-tól, hogy nem hagyja elülni a Red Dead Redemption után vágyakozók lelkesedését, ezért szépen módszeresen mutogatja a jobbnál jobb képeket és trailereket a május 21-én érkező "Grand Theft Horso"-ról (hogy egy zavart elméjű bloggert idézzek...bocs, gyenge...). Ezúttal is képek érkeztek, de megkaptuk mellé a játékban teljesíthető achievement-ek szép hosszú listáját, mely egyelőre 48 tételt számlál, de május 18-ra még 13 "titkos öcsívment" tartogatnak (vajon mi lehet benne olyan titokzatos...?).

Lehet előkészíteni a medveölő felszerelést és a medvebőr kikészítésének eszközeit! Ja, nem csinált még senki ilyesmit? Böngésszétek serényen a szakirodalmat, mert a western GTA-ban tizennyolc grizzlymedvét kell megnyúzni, és ezt élve nyilván nem fogják hagyni... Azért ezt is elolvashatjuk a grizzlymaciról és szégyellhetjük magunkat, mert kedves állat... Ennél kicsit békésebb öcsi a lovak betörése (van magyar félvér is), de a lasszót a szökevények befogására is használhatjuk, akiket élve kell "leszállítanunk". Rengeteg jópofaság van még a listában, aki már nem bírja május végéig, böngéssze végig a teljes listát és használja a fantáziáját.

Az alábbi screenshotok bemutatnak még néhány Red Dead Redemption kalandot. Csekk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)