Hirdetés

Red Dead Redemption - a multiplayer részletei

|

A Rockstar ugyan április ötödikére ígérte, hogy nyilvánosságra hozza a többjátékos mód részleteit, a világhálóra kicsit előbb került ki.

Hirdetés

A PAX East-en már ki lehetett próbálni a Red Dead Redemption-t, és a visszajelzések újfent azt bizonyítják, hogy a Rockstar szokásához híven nem okoz csalódást. A kiadó azt ígérte, április ötödikén többet tudhatunk meg a játék többjátékos módjáról, de az internetnek hála nem kell addig várni.

Ahelyett, hogy belépéskor egy lobbyban találnánk magunkat, azonnal a hatalmas játéktérre kerülünk, ahol szabadon bolyonghatunk kedvünkre. Bandákba verődhetünk más játékosokkal, akiket lehet, hogy a gép irányít. A bandák közösen járhatnak vadászni, és tarthatnak lovakat. Van egy Gold Rush mód is, ahol az a játékos feladata, hogy minél több aranyat szedjen össze a többiek elől. Egy hagyományos deathmatch mód, és egy Capture the Flag-szerű mód is helyet kapott. A Red Dead Redemption-re már csak májusig kell várni, bár néhányaknak már ez is megterhelő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)