Hirdetés

Red Dead Redemption - Multiplayer Competitive Modes trailer

|

Mi magyarok nem vagyunk kimondottan western rajongók...

Hirdetés

Pedig az én gyermekkoromban még fénykorában volt Gojko Mitic, aki a keleti western vezéralakja volt - akkortájt rengeteg "kovbojos és indiános" film ment a TV-ben.

Azon filmek minőségéről inkább ne beszéljünk. Azonban ha a minőség szóba került, akkor a Red Dead Redemption valószínűleg nem lesz rossz, lévén Rockstar fejlesztés, ők pedig ritkán nyúlnak mellé. A most következő videóban a Red Dead Redemption multi módjait tekinthetjük meg, amelyek java része ismerős más játékokból, igazi újdonság az úgynevezett mexican standoff, egy olyan szituáció, ahol mindenki mindenkire fegyvert fog, mielőtt eldörrenne az első lövés és kitörne a káosz. A multihoz jól átgondolták a bevált multi módokat, "westernizálták" ezeket és az eredményt megtalálhatjuk majd a Red Dead Redemptionben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)