Hirdetés

Red Dead Redemption - Nehéz lesz?

|

A Red Dead Redemption lesz az első olyan Rockstar játék, ahol beállíthatjuk a nehézségi szintet.

Hirdetés

Bár a Red Dead Redemption alapvetően egy a nyílt világgal operáló western mizéria lesz, akad azért egy történet is, ahogy azt már a Rockstartól megszokhattuk. Az újdonság az, hogy a Rockstar három fokozatot is beépített, hátha tetszik a népnek.

Mivel a Red Dead Redemption - egyelőre - konzol exkluzív, mi is lehetne a nehézségi fok szintmérője, mint a célzás rásegítés. Expert szinten a hajszálkereszt teljesen szabadon mozog, a standard célkereszt pár milliméter távolságból tapad rá az ellenre, míg casual szinten elég ha csak gyorsan nyomogatjuk majd a tűzgombot. Alant lehet kommentben véleményezni, vajh jó ötlet-e ezzel variálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)