Hirdetés

Red Faction 3 érkezik!

|

Több forrás szerint is a Mars felszínénén játszódó, "falakat bontó" shooter feltámasztásán ügyködik a THQ és a Volition párosa.

Hirdetés

Öt éve már, hogy megjelent a borzalmasan gyenge második epizód, melyre csak azért emlékszünk, mert létezett egy idősebb testvére is. A Freespace és a Summoner sorozatokért is felelős Volition csapatának köszönhettük mindkettőt, s értesüléseink szerint ismét őket bízták meg a feladattal.
A THQ CEO-ja, Brian Farrell nemrég tájékoztatta a befektetőket arról, hogy az elkövetkező hetekben részleteket is felfednek a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő alkotásból. A csúcskategóriás PC-k, s a két konzol segítségével ki tudják aknázni a sorozat védjegyének számító rombolható környezetben rejlő lehetőséget. A megjelenésre a 2009-es pénzügyi év során kerülhet sor, mely áprilistól jövő márciusig tart.

A képek az előző részekből származnak.

 

redfaction01.jpg
redfaction02.jpg

 

 



 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)