Hirdetés

Red Faction: Armageddon - Debütáló trailer

|

Bemutatkozik az új Red Faction - szörnyek minden mennyiségben!

Hirdetés

2011 márciusában érkezik a frissen bejelentett új Red Faction: Armageddon. Ezzel a résszel viszont gyökeres változás kezdődik a sorozatban, mert az ellenség már nem az elnyomó rendfenntartó erők, hanem a Mars ősi szörnyetegei.

50 évvel a Guerilla eseményei után Alec Mason és Samanya unokájaként kerülünk bajba. Mikor a Mars földi klímájáért és időjárásáért felelős terraformáló meghibásodik, a felszínen elszabadul a pokol. A szuperviharok elől a telepesek a föld alá menekülnek, ahol a meglévő járatok mellé valódo lakónegyedeket ásnak ki maguknak. Hősünk, Darius Mason itt üzemelteti jövedelmező, ugyanakkor veszélyes vállalkozásást; bányászat, zsoldozmunkák és hasonló elfoglaltságok. Ha veszélyes a meló, akkor Darius a te embered! Egy nap aztán a felszínre viszi a munka, ahol véletlenül egy régi templom titkos ajtaját sikerül felnyitnia, és ezzel a Marsra szabadítania egy régóta ott szunnyadó szörnyeteget. A bolygó és a kolóniák sorsa ettől kezdve Darius és a red Faction kezében van.

Néhány infómorzsa:
A Red Faction: Armageddonben természetesen az egyik főszerepet újra a pusztítás játssza majd, amit a trailer alapján az előző részből örökölt. A sztorit hajszolva artifacteket gyűjthetünk, melyekből idegen fegyvereket is gyárthatunk majd magunknak. Az egyik új fegyver az igencsak pusztító Nano Forge lesz. A Red Faction: Armageddon egyik új játékmódja az extermination, amiben négyen társulva kell majd ellenállni a soha le nem álló támadásoknak. Megjelenés 2011 márciusában, PS3-ra, X360-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)