Hirdetés

Redneck Rampage jogokat vásárolt a Blizzard

|

Egyszerre három Redneck Rampage játék jogait is megvásárolta a Blizzard, bejelentetlen alkotásaik egyike vajon kapcsolódik a szériához?

Hirdetés

Tizenkét esztendővel ezelőtt bemutatkozott nagyközönsége előtt a Xatrix Entertainment (később Gray Matter Interactive) fejlesztette és Interplay terjesztette Redneck Rampage, melyben a képzeletbeli Hickstown városában ólommal hizlaltuk a földönkívülieket. Látványvilágáról a Duke Nukem 3D grafikus motorja, míg hangulatáról véres jelenetek tömkelege és a díjnyertes disznónk megmentésére felépített elborult történet gondoskodott.

A Gray Matter Interactive stúdiója 2002-ben az Activision tulajdonába került, majd 2004-ben hirtelen felvásárolta a Redneck Rampage jogait a Vivendi Universal. A lövöldözős sorozat története ezzel nem ért véget, az elmúlt napokban érdekes fordulatot vett a Redneck Rampage sztori. Többen kiszúrták, hogy a Blizzard megszerezte egyszerre három Redneck Rampage játék jogait: Redneck Rampage (1997), Redneck Rampage Rides Again (1998) és Redneck Rampage Suckin' Grits on Route 66 (1998).

Mint később kiderült, a jelenlegi Blizzard alkalmazottak közül néhányan a Redneck Rampage bemutatkozó epizódján dolgoztak. Fogalmunk sincsen miben mesterkedik legújabban a Blizzard, de ismerve a tényt, hogy egyszerre két bejelentetlen játékon dolgoznak, egészen új irányt vehetnek a spekulációk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)