Hirdetés

Reflections - a játék, amiben önmagadat irányítod

|

Újabb felfedezős kalandjáték érkezhet hamarosan, ami a való életről szól. A Reflections főszereplője maga a játékos.

Hirdetés

A Gone Home, a Dear Esther és a The Stanley Parable bebizonyította, hogy a felfedezős kalandjátékoknak nagyon is van létjogosultsága, és tudjuk, hogy a független fejlesztők kreativitásával még többet ki lehet hozni ebből a műfajból.

A Broken Window Studios új játékában a hivatalos leírás szerint „önmagunkat irányítjuk”. A Reflections csak annyit mond meg, hogy életünk azon pontján kezdünk, amikor készek vagyunk kirepülni a családi fészekből, de még mielőtt elhagynánk a szomszédságot, rendbe kell tennünk a dolgokat. Ezután oda megyünk, ahova akarunk, azt csináljuk, amihez épp kedvünk van, viszont minden, amit teszünk, befolyásolja a narratíva alakulását. 

Egy fekete-fehér világban járunk, de ha interakcióba lépünk valamilyen tárggyal, személlyel, az (vagy ő) színesre változik. Javítgathatunk dolgokat, beszélgethetünk családtagjainkkal és barátainkkal, kosarazhatunk, áthelyezhetünk tárgyakat egyik helyről a másikra, satöbbi. Eközben nem egy megszabott sztorivonal vezet minket, hanem mi alakítjuk azt a cselekedeteinkkel, emiatt érezhetjük úgy, hogy a játék főszereplője mi magunk vagyunk.

 

A Reflections teljes Oculus Rift támogatást kap, ha tetszik az ötlet, szavazzatok rá a Greenlighton, hogy áprilisban megjelenhessen PC-re, Mac-re és Linuxra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)