Hirdetés

Refrigerator Rampage - Tavaszi hűtőzápor

|

Segítsünk életben maradni nyárfalevél módjára reszkető barátunknak a csillapodni nem akaró hűtőszekrény zivatarban.

Hirdetés

Most következő Játéközön.hu ajánlónkat simán hozzácsaphattuk volna a napokkal korábban közzétett Cryostasis nyereményjátékunkhoz, ugyanis Refrigerator Rampage – nevéből adódóan – főként a hűtőszekrényekre építkezik. Pontosabban fogalmazva dobálózik, valami érthetetlen okból kifolyólag hűtőszekrények potyognak az égből, kihasználva a gravitáció és a gyorsulási erő nyújtotta törvényszerűségeket.

Mielőtt földet érnének a vasmonstrumok figyelmeztetnek bennünket a becsapódási célzónáról, így időben elfuthatunk és túlélhetjük a Zanussi záport. Ha nem említettük volna, a játék lényege, hogy nyárfalevél módjára reszkető barátunkkal minél tovább életben maradjunk. Mint a legtöbb ügyességi flash játék esetében lazának tűnhet a feladat, azonban 2000 pont felett már jobbról és balról is suhannak felénk a hűtőgépek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)