Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast mindenkinek. Újfent büntetéses meleg napocskára ébredtünk, úgyhogy jobban teszed, ha beszárgózol a szobádba, és a monitort bámulod :D Najó, ezt persze nem tőlem hallottátok. Én azt mondom, hogy szép az idő, nyomás ki a levegőre fogócskázni :) Najó, ezt sem én mondtam :D Ma reggel ugyan nem túl sok érdekesség érkezett, de az legalább minőségi! Amíg kicsit rendbeszedem a következő hírt, egy perc "néma vihogás" a most következő sorokon:

Jézus lejön a mennyből, találkozik egy szomorúan üldögélő öregemberrel. - Mi a baj? - kérdezi Jézus. - Elvesztettem a fiamat. - És hogy nézett ki a fia? - Szögek voltak verve a kezébe... - Apám! - Pinocchio!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)