Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Gondolom sokak, már észrevették, hogy a buszra klikkelve némi új dolog is megjelenik. Egészen pontosan a tábor házirendje (melynek betartása mindenki számára kötelező), és a majdani táborlakók névsora. Ne feledjétek, már csak 10 nap és kezdődik a móka :). Kikerült 2 cikk is, bár gondolom már mindnek rég elolvasta őket (hiszen az épp aktuális számunkban van benne). Még mielőtt nekilátnánk a hírezésnek, jöjjön a megszokott vicc:

Munkanélküli elmegy a helyi munkaközvetítő hivatalba. Az ügyintéző mondja neki: - Lenne egy munka: egy sztriptízbárba keresnek kisegítő munkára férfiakat. A lányoknak kellene segíteni öltözni, vetkőzni, a testüket olajjal bekenni. Érdekli? - Hmmm.... Ez jól hangzik. - Akkor menjen holnap reggel kilencre a szomszéd városba. - Miért, ott van a sztriptízbár? - Nem, odáig fog érni a sor vége...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)