Hirdetés

'Reggelt...

|

Molylepkét a plafonra! Mármint jó reggelt katona! Úgy lett, ahogy mondtam, szép kis zuhé volt az éjjel. Várhatóan ma is meg holnap is esni fog még. Mielőtt túlzottan átcsapnék időjárás jelentőbe, elárulom, hogy kedvenc szokásunkhoz híven ma is lesznek bőven hírek, ami jó. :) Holnap reggel lesz a rutinvizsgám, úgyhogy valószínűleg nem én nyomom a holnapi köszöntést, de ha még időben józanul hazaérek (ha sikerül a vizsga, azért, ha nem, akkor azért kell iszonyatosan berugni), akkor elárulom, hogy ment >:] S hogy szem ne maradjon szárazon, jöjjön a vicc baráti alapon:

A vádlott kezében egy baseballütővel jelenik meg a bíróságon. - Mit akar ezzel? - kérdi a bíró elhűlve. - Kérem, az idézésben az állt, hogy a védelemről magamnak kell gondoskodnom.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)