Hirdetés

'Reggelt...

|

Szépséges reggelt kívánok mindazoknak, akik ebben a korai órában már fentvannak. Hogy mi várható ma? Jó dolgok... :) Nemkell hírszegénység miatt aggódnunk ma sem, hamarosan meglátjátok mik is lesznek többek közt ma. És ami nem maradhat el:

Az oroszok megveszik a legmodernebb japán láncfűrészt. A leírásból kiderül hogy a géppel napi 50 köbméter fát lehet kitermelni. Elküldik Ivánt az új láncfűrésszel fát vágni az erdőre. Iván sztahanovista élmunkás, normája 19 köbméter fa naponta. Este megnézik, mennyit teljesített - hát csak 12 köbmétert. A főnöke rendesen leteremti, hogy ilyen munka kommunistához nem meltó, holnap szedje ösze magát. Másnap nagyon izzad Iván, de csak 16 köbmétert tud teljesíteni. Harmadnap halálra dolgozza magát, de végül csak 20 köbméter sikerül neki. Szólnak a Japánoknak, hogy ez nem lehet, hibás fűrészt küldtek. Kijön a japán szerelő, és kipróbálja a fűrészt, működik rendesen. Iván nagyot néz és megszólal: - Mi ez a hang, BRR-BRR?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)