Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem mindenkinek! Amint láthattátok, a tegnapi napot igen eseménydúsan zárhattuk. Már most, hogy reggel kicsit szétnéztem elmondhatom, hogy a mai sem lesz éppen uborkaszezon. Lesz mit letölteni, megszemlélni, átvizsgálni. Ne feledjétek továbbá, ha valakinek van olyan híre, melyet mi nem tettünk ki, esetleg saját felfedezéséről kíván szolgálni (persze PC-s vonatkozásban), akkor erre a címre küldheted mondanivalódat: spynews@gamestar.hu! Nade, most akkor vágjunk is bele a mai napba...

Egy úr jelentkezik a névváltoztatásra. - Hogy hívják? - Szaros Adolf. - Hát ez valóban rosszul hangzik. És mire szeretné változtatni? - Jakabra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)