Hirdetés

'Reggelt...

|

Miért? Miért, ó miért? Kérdem én miért kell fizetni több, mint 10K hazai zsetont egy olyan internet kapcsolatért, mely nem is működik. Ezen gondolkodtam tegnap este, mikor rámtört a felismerés: nem megy a netem. Persze ma reggelre sem javult meg, úgyhogy amint megtörtént a hírezés, átcsattogok a kedves szolgáltatóhoz, és valszeg bizonyos emberkéknek a rokonságával hozom majd kapcsolatba a dicső Magyar szókincset! Najó, de ez az én bajom, nektek csak azért volt rossz, hogy nincs netem, hogy nem érkeztek ropogós hírecskék. Na mindegy, ezt a helyzetet mindjárt megváltoztatom...

A rendőr a razzia során így szól egy csöveshez: - Hol a munkahelye? - Erre-arra. - Dolgozik egyáltalán? - Egyszer-másszor. - És mit? - Ezt-azt. - Őrizetbe veszem! - És mikor engednek ki? - Előbb-utóbb.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)