Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet a hideg sötétből a hideg sötétbe! :) Lassan lehetne valamiféle "hótippmixet" is játszani, vajon mikor jön meg az első égi áldás... Egyelőre ezt nem tudjuk, de azt igen, hogy mi jön ma reggel. :)

A francia válogatott csúnyán leszerepelt, Zidán megérkezik Párizsba, gondolja, beöltözik koldusnak, hogy ne vegyék észre. Fel is veszi a szakadt ruhát, kis mocskot ken az arcára és elindul. Egyik sarkon felkiált egy idős néni: - Szia Zizu! Gyorsan visszafordul, majd beöltözik rabbinak fekete ruha álszakáll, elindul, de a néni a sarkon megint hozzászól: - Szia Zizu! Ismét visszaszalad, beöltözik nőnek, magas sarkú, szoknya, de a néni ismét felkiált: - Szia Zizu! Odamegy hozzá: - De nénike, hogy-hogy mindig felismer, hisz háromszor is beöltöztem? - Ehhj Zidán, hisz én vagyok, Barthez.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)