Hirdetés

'Reggelt

|

Tigeroo utasítására kénytelen vagyok megírni a reggeli beköszöntést. Azzal fenyegetőzött, hogy megpörköli a papagájom taraját, ha nem csinálom meg. Ennek a felsőbb kényszerítő erőnek pedig be kell hódolnom. Amúgy is az olvasók mindenek előtt! :) Sajnos barátaim, ez volt az utolsó teljes hét ebben az évben. Sajnos? Jön a következő, mely új évet, új kalandokat, s nem utolsó sorban új meglepetéseket is tartogat - és ez vonatkozik a mi szeretett GSO-nkra is! Mai viccünket köszönjétek TOMEEEEE adminunknak! :)

Megy a székely a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a székely elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen. Erre a ló megszólal: - Jaj gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy picit kedvesebb is! A székelybe beleáll a félelem, leugrik a szekérről és fut a kutyájával el az erdőbe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat, mire a kutya megszólal: - Húúú bakker!!! Te is megijedtél, mikor a ló megszólalt?
Update1: Wááá gyerekek, mit talált Formi haverom?? Nézzétek és hallgassátok! Én majd' leestem a székről :D HAvEFuN! Update2: Íme az említett papagáj, s Baromarcu nevű olvasónk kérésére a vigyorgó macska is :))

Bubi ízlelgeti a házát

Bubi kacsint, csak nem látszik

Odass! Mi az ott?

Hihi, hát én!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)