Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv minden életteli gépezőnek! A tegnapi nap elgondolkodtatott. Mármint ugyebár volt ez az eset a Crytek-kel, vizsgálat illegális szoftverek után, meg ilyesmi. Csak estefele gondoltam bele, ha valami nagyon csúnyát találtak volna, lehet, hogy hónapokkal, vagy rosszabb esetben még tovább csúszott volna a Far Cry megjelenése. Szerencsére ez nem így történt, legalábbis jelenleg így fest a dolog. Azért érdekes, hogy a legismertebb, talán legjobban várt játékok zömével mindig történik valami. Ha nem a forráskódját, vagy alfa változatát csenik el, akkor is van más esély a késedelemre. Reméljük azért ez nem lesz nagyon gyakori... De félre a komolysággal! Lessétek meg Neton mester linkjét - avagy a "kóreai Szalacsi-t", fergeteges! Klikk ide...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)