Hirdetés

'Reggelt...

|

Meghallgatva a bejelentéseket, én valahogy úgy érzem, hogy mostanság túlsúlyban akcióznak a szimulátor és az FPS fajtájú alkotások. Nameg az RPG-kel sem spórolnak :) Itt van például a tegnapi FIA GT-n alapuló kicsike. Ez a sorozat mellesleg a Forma 1 betétfutama, talán így több embert is érdekel majd. Reméljük a virtuális Gollinik is legalább úgy száguldoznak majd, ahogy a nemrégiben kiadott TOCA RD 2 demóban a virtuális Jean Alesik :)

Vizsgáztatják az amerikai pilótát, mielőtt kivezénylik Irakba. A szokásos kérdések után megkérdik tőle: - Két tank áll az úton, egy iraki és egy angol, melyiket lövi le? - Hát az angolt! - vágja rá a katona. - Hülye! Menjen ki, gondolkodjon el és majd utána jöjjön vissza. Kis idő elteltével behívják megint és újra felteszik neki a kérdést: - Két tank áll az úton, egy iraki és egy angol, melyiket lövi le? - Az őrmester úr melyiket lőné le? - kérdezi félve a katona. - Hát az irakit! - Akkor nekem megint csak az angol jut

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)