Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet! A mai reggelen nem lehetett lustálkodni, ugyanis a jó doktor bácsi eljött a korai órákban a kutyusukat és cicusokat beoltani, lekezelni. A vadak sikeresen túléltek minden beavatkozás :). Tegnap igazi FOCI meccset láthattunk a Portugália - Anglia találkozó személyében. Sokan azt mondják erre, hogy a Portugálok erősek, megérdemelték, én azonban inkább azt látom, hogy; az angolok jó szokásukhoz híven úgy fociznak, mint csak nagyon kevesen képesek arra, Scolari pedig szétszedte a régi portugál nemzeti 11-et, és ez a mostani nem (érződik) olyan erőteljesnek.

Két részeg észreveszi, hogy pont a buszgarázs előtt álldogálnak. - Figyelj csak, vigyünk el egy buszt, azzal gyorsan hazajutunk. - Jó, te menj be, köss el egyet, én meg idekint figyelek. Eltelik fél óra, az őrködő már türelmetlen. Bemegy a társa után, és látja, hogy az idegesen rohangál a járművek között. - Te meg mit csinálsz? - Az istennek sem találok 7-es buszt! - Hát te teljesen hülye vagy?! Kössünk el egy 9-est, aztán majd gyalogolunk egy saroknyit.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)