Hirdetés

'Reggelt...

|

Fantasztikus tegnap estém volt, sokakkal egyetemben... Volt szerencsém megtudni, hogy tegnap koraestére várható egy hatalmas vihar, 120 kilométeres óránkénti sebességgel. Na, ez meg is jött, néhány fa elköltözött a helyéről, tiszta mini-Florida volt itt. A legjobb, hogy elővigyázatosságból az áramszolgáltató nyomott egy nagy OFF gombot. 30 perccel később áram vissza, de kedvenc net-és tvszolgáltatóm halott volt. Mindegy is, alig egy óra, és megint áram nélkül. Most fél órával ezelőtt ismét meggondolták magukat, végre tovahaladt a hurrikán... Jah, és az UEFA kupa döntőjét sem láttam... (CSZKA Moszkva - Sporting Lisbon: 3-1)

A rendőr felesége mosáskor egy tükröt talál a férje nadrágzsebében. Megmutatja az anyjának, aki így kiált fel: - Sejtettem, hogy barátnője van a szégyentelennek! De hogy ilyen rusnya, azt nem gondoltam volna!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)