Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Már csak 2 nap, és végre hétvége :) Addig is má' megin' úgy néz ki, hogy kedvrontó idő lesz... De azért nem búslakodni :) Sajnos ma reggel csak egy érdemi hírünk lesz, reméljük délutánig befut 1-2 érdekesség.

A rendőr egy gáztűzhelyt vásárol. Az egyik nap boldogan újságolja a felesége: - Ezzel a gáztűzhellyel jó vásárt csináltunk! Három hete gyújtottam meg a lángot, és még most is ég! Az anya elkíséri a lányát a nőgyógyászhoz. Mikor végre ő is bejut a rendelőbe, így szól az orvoshoz: - Nos, mi van a kislányommal? - Valójában nincs jó színben -mondja az orvos- Egy kis változásra lenne szüksége. - Levegőváltozásra? - Nem. Névváltozásra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)