Hirdetés

'Reggelt!

|

Madárcsicsergős jó reggelt! Úgy hallottam, hogy hétvégére ismét jobb idő lesz, ami pont kedves majd a GameStar tábor lakóinak, bár az idő nagy részét valószínűleg idén is mindenki bent tölti majd a gép előtt... bbenjoe becenevű olvasónk küldött egy jó hosszú Half-Life 2 képregényre mutató linket, ami bár nem új, de ismét sikerült engem is megmosolyogtatni. Zseniálisan összerakták - mellesleg itt található. Angoltudás, és a játék viszonylag alapos ismerete szükségeltetik a poénok megértéséhez. Ám készültem egy viccel is.

A paraszt bácsi a folyóparton baktat a szekerével. Ott van szolgálatban a rendőr. A bácsika megkérdezi tőle: - Biztos úr, hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel? - Jöjjön csak, bátyám, majd megmutatom. Itt nyugodtan áthajthat. - A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt. Megszólal a rendőr: - Érdekes! A kacsáknak csak derékig ért.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)