Hirdetés

'Reggelt!

|

Boldog szerdát mindenkinek! Jeles nap ez a mai a GameStar történelmében: ha minden jól megy, ma le tudjuk adni a szeptemberi számot :) A Games Convention gyilkos módon felkavarta az állóvizet és egyszerre esett be annyi anyag, hogy gyakorlatilag éjjel-nappal dolgoztuk fel őket. A DVD tegnap már elment a gyárba. A GSTV tényleg minden eddiginél hosszabb lett, lesz mit nézegetni (és hallgatni!), de tartogatunk még más meglepetéseket is. Nem lőném le a poént, inkább bepótolom a személyes lemaradásomat a hírek terén.

Megy a legény napok óta az erdõben, mire talál egy kunyhót. Bekopogtat, és egy idõs néni nyit ajtót. Megkérdezi az ifjú: -Jónapot kedves néne, nem tud nekem adni egy kis levest? Napok óta nem ettem semmit. -De, tudok, tegnapi leves jó lesz? -Persze, köszönöm. -Jó, akkor gyere vissza holnap.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)