Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó reggelt kedves mindnyájatoknak! Kint csicseregnek a madarak és szépen süt a nap, a konzolosok pedig már napok óta kávéjukat kezükben szorongatva virrasztják át az éjszakákat, hiszen tegnap éjjel kezdetét vette a Tokyo Game Show 2006. Igaz, leginkább a konzolosok számára fontos a rendezvény, de fél szemünket mi is rajta tartjuk, hátha felbukkan néhány érdekes hír vagy egy-egy PC-s klasszikus konzolos folytatása. Arról már ne is beszéljünk, hogy a TGS-nek komoly jelentőség lehet a jövő évtől, hiszen mint bizonyára tudjátok az E3-n különböző negatív változások fognak beállni, így most a játékostársadalomban nagy kérdés, hogy melyik nemzetközi gamer-kiállítás veheti át majdan az E3 helyét....

Versenyt hirdetnek a világ elit alakulatai között: Egy tevét kell megtalálni a sivatagban. Összegyűlnek a harcosok, elsőnek elindul az amerikai csapat. Eltelik 15 perc, hozzák a tevét. A következő a francia csapat, 25 perc alatt előkerítik az állatot. Most az oroszokon a sor. Elindul a csapat 5 perc múlva hoznak egy kékre-zöldre vert elefántot. A többiek méltatlankodni kezdenek: -Srácok, ez nem teve, ez elefánt! Mire az elefánt: Teve vagyok! Teve vagyok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)