Hirdetés

Reggelt! 2010. 11. 04.

|

Beindul a rendezvény-szezon: holnap Computer Arts Fórum, ne feledjétek!

Hirdetés

Addig is néhány vicc:

János bácsi legelőjén áthalad az új autópálya. Egy nyári napsütéses napon, ahogy ott kaszálgat, megfigyel egy menyecskét lenge nyári ruhácskában stoppolni. Kis idő elteltével megáll a lány mellett egy drága márkájú autó, a férfisofőr leengedi az elektromos ablakot a jobb oldalon, a lány bedugja a fejét, a férfi pedig gyorsan odazárja a nyakát, majd kiszáll a kocsiból és ... megszeretgeti a lányt hátulról. Utána a férfi visszaül, leengedi az elektromos ablakot, a menyecske kihúzza a fejét, a kocsi elsuhan. Mindezt vegignézve János bácsi megtörli az izzadt homlokát, és felsóhajt:
- Istállóját neki!... Igaz, ilyen kocsira nincs pénzem, de egy ilyen ajtót biztos veszek!

Egy skót család nyaral a tengerparton. A nagymama a parton napozik és nézi, ahogy kis unokája a sekély vízben játszik. Egyszer csak egy hatalmas hullám elragadja a gyereket. A mama imádkozni kezd:
- Uram, Teremtőm, könyörgöm, mentsd meg az unokámat! Kérlek, hozd vissza őt!
Hamarosan egy újabb nagy hullám jön, és partra sodorja a kicsit. Erre a nagymama:
- De, Uram, sapka is volt rajta!

Két horgász beszélget, mondja az egyik a másiknak.
- Jövő hétvégén megyek horgászni, de nincsenek giliszták.
- Csináld azt, hogy a földbe szúrsz két drótot és rá engedsz 20 voltot.
Pár nap múlva találkoznak, az egyik össze vissza van verve, kérdezi a másik, hogy mi történt.
- Megcsináltam amit mondtál, elő is jöttek a giliszták, de nekem ez kevés volt és ráengedtem 220 voltot, ekkor nagyobb és több giliszta jött elő, de nekem ez se volt elég és rá engedtem 20000 voltot, erre elő jöttek a bányából a bányászok és jól megvertek.

Szőke csajszi undokul a pultosnak egy szórakozóhelyen.
- Helókasziaszevaaasz... Aggyámá valami rostosat
- Bútorlap jó lesz?

Egy matróz hajótörést szenved, és 10 éve egy lakatlan szigeten él. Egyik reggel meglát egy hajót, a sziget mellett. Gyorsan meggyújtja a jelzőtüzet, a hajón észre is veszik. Lehorgonyoznak, és egy csónak elindul a partra.
Amikor kiköt, a hajótörött örömmel szalad hozzájuk. A csónakban ülő elsőtiszt átnyújt neki egy újságot, a következő szöveggel:
- A kapitány úr azt javasolja, hogy olvassa el, mik történnek manapság a világban, aztán döntse el, hogy megmentsük-e?

A férj elhatározza, hogy meglepi a feleségét, így hát amíg az elmegy vásárolni, nekiáll kifesteni a lakást. Mivel a WC ülőke is kopottas,ezért szépen lefesti azt is.
Azonban a felesége hamarabb érkezik haza a vártnál,
egyből berohan a WC-be, és sajna, beleragad a festékbe .
Mivel a férj sem bírja leszedni róla, ezért leszerelik az ülőkét és elmennek az orvoshoz. Bemennek a dokihoz, a férj felhúzza a felesége szoknyáját, és megkérdi az orvostól:
- Doktor úr! Látott már ilyet?
- Nos, igen... - feleli az orvos. - De az igazat megvallva, bekeretezve még sosem...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)