Hirdetés

'Reggelt!

|

Nos itt egy újabb reggel barátim. A kollégák azon része, aki éppen nem nyaral ezerrel hamarosan megrázza a hírfát. Hogy a fiatalabb Wright fivér, Orville és a többek között a Black Sabbath-ban és a Deep Purple-ben is éneklő, kiváló hangú Ian Gillan születésnapján mivel szolgálhatunk, azt még nem tudjuk. A hét zárásának kezdeteként jöjjön egy családi vicc:

Hirdetés

Egy apa a házasságról beszélget felnőtt fiával:
- Én csak az esküvő napján kezdtem sejteni, milyen is lesz a házasság anyáddal. Amikor a pap megkérdezte tőle, hogy akar-e engem férjének, azt mondta: "igen, akarom". És amikor tőlem kérdezte, akarom-e őt feleségül, akkor azt mondta: "igen, ő is akar".
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)