Hirdetés

'Reggelt!

|

Aki azt remélte, hogy ma nem egy hétfői napra fog ébredni, annak csalódást kell okoznom. Sajnos ez a hét első napja, amit a nyári időszakban sem szeretünk jobban. Akinek már ma koptatnia kell az iskolapadot, azt nagyon kérem ne gondoljon semmi butaságra, akinek viszont még van egy hete az iskolakezdésig az bújjon vissza az ágyba, vagy használja ki okosan a nyár utolsó napjait.

Hirdetés

Isten felhivja szépen sorban az embereket az egekbe egy kis kirándulásra. Kérdi az elsőt hogy mi a bűne:
- Nyolcszor csaltam meg a feleségemet. - mondja. Na jó ő kap egy Trabantot. A másodikra kerül a sor:
- Hatszor csaltam meg a feleségemet, de megbántam. Na jó kap egy Zsigát. A harmadikat is megkérdezi:
- Én még soha nem csaltam meg a feleségemet bár éreztem már kísértést. Na jó akkor ő kap egy BMW-t. Ez így megy tovább szép sorban, míg meg nem telik az ég. Közlekednek az emberek, mikor egyszer a Trabantos és a Zsigás arra lesz figyelmes, hogy a BMW-s zokog a szép kocsiban.
- Mi a baj, miért sír? Hiszen egyszer sem csalta meg a feleségét.
- Igen, de az előbb láttam az asszonyt egy rolleren.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)