Hirdetés

Remek hírünk van, ha PlayStation 5-ön fogod gyűrni a Baldur’s Gate 3-at

|

A Larian egy fontos információt osztott meg a sikerjáték később érkező verziói kapcsán.

Hirdetés

Fantasztikus dolog 2023-ban gamernek lenni, hiszen olyan megjelenések vannak mögöttünk, mint a Hogwarts Legacy, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Diablo IV vagy a Final Fantasy XVI, most pedig a Baldur's Gate 3 is berúgta az ajtót, még ebben az izmos  mezőnyben is kiemelkedő minőséget téve le az asztalra.

Egyelőre ugyan csak a PC-sek tolhatják a Larian Studios mesterművével,  szeptember 6-án viszont a PlayStation 5-ön is útnak indulhatnak a lelkes kalandorok, akik egyébként egy felmérés szerint még a platform-exluzív Spider-Man 2-nél is jobban várják a BG 3 debütálását. Ha te is a tűkön ülők táborát gyarapítod, a fejlesztőcsapat most egy jó hírrel fokozza a harci kedved.

Hirdetés

A Larian kiadásért felelős igazgatója, Michael Douse ugyanis nemrég a leánykori nevén Twitternek hívott X felületén közölte, hogy az összes, időközben kiadásra kerülő PC-s fejlesztés és javítás át fog kerülni a PlayStation 5-ös és a későbbi verziókba is.

Ez pedig azt sugallja, hogy az extra türelemért cserébe a PlayStation 5 népe egy még stabilabb, még kerekebb játékot kap majd, rögtön a rajt napjától. Arra persze egy ilyen hatalmas, összetett címnél jó esély van, hogy a konzolos portnak is meglesznek a maga Day 1 problémái, de az eddigi teljesítmény alapján talán joggal bízhatunk a Larian odafigyelésében.

Ami az Xboxot illeti, a zöld térfélen sajnos továbbra sincs megjelenési dátuma a Baldur's Gate 3-nak, erről pedig a stúdió beszámolója alapján a Series S gyengécske hardvere tehet. Idővel (valószínűleg valamikor 2024-ben) viszont a Microsoft konzolja is megkapja a játékot, a fenti posztból kiindulva az addig érkező utólagos tuningokkal együtt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)