Hirdetés

Resident Evil 6 - Hatodszorra alapjaiban átértelmezik

|

A hatodik Resdient Evil epizódot érintő alapvető változtatásokról beszélt a széria neves producere, Jun Takeuchi.

Hirdetés

Március tizenharmadikán kamatoztathatjuk a Resident Evil 5 próbaverziójában elsajátított irányítási mechanizmust, ha pénztárcánk is megengedi, akkor pirosra mázolt Xbox 360 rendszer társaságában csöppenhetünk ötödszörre is izgalmas kalandokba. Hivatalos megjelenésére ugyan néhány hetet kénytelenek vagyunk rászámolni, azonban ez nem akadályozhatja meg Jun Takeuchi producer urat, hogy legfrissebb interjújában hanyagolja a hatodik részben bekövetkező irányváltást.  Nevezett úriember elmondta, minden bizonnyal az ötödik epizód lezárja a széria által kitaposott, esztendőről-esztendőre újrahasznosított Resident Evil formulát és hatodik részét alapjaiban átértelmezik. Minderről a 1UP oldalának nyilatkozott és úgy látszik, kijelentésével tökéletesen egyetért Shinji Mikami is, kinek véleménye szerint a Resident Evil 5-nek nem szükséges megváltoztatni a szériát, azonban hatodszorra komplett tatarozást érdemel a sorozat, amennyiben folytatni szeretné sikeres pályafutását.

 

re5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)