Hirdetés

Napi büntetés: nem is akarjuk megérteni, miért mászkálhat fecskében a Resident Evil 2 Tyrantje

|

Ez van, ha bárki hozzáfér az internethez. Készült egy mod a Resident Evil 2 Remake-hez, amelyben a nagy melák szinte egy szál semmiben hajkurássza a játékosokat.

Hirdetés

A modderek szűnni nem akaró lelkesedéssel pakolnak bele mindent a Resident Evil 2 Remake-be, amiről úgy gondolják, hogy hozzátehet valamilyen formában a Capcom horrorjához: legutóbb például a felhasználói felületet alakították vissza, előtte pedig a Tyrant felbukkanását kombinálták DMX egyik dalával. 

Hirdetés

Ezúttal is a szinte elpusztíthatatlan biofegyver mozgatta meg az egyik lelkes játékos fantáziáját, misterhecks ugyanis lecserélte Mr. X ruháját valami sokkal ijesztőbbre: papucsra, egy Umbrella-logós fecskére és egy napszemüvegre (és mivel utóbbi a kalapját váltja le, ezért ez is lelőhető a fejéről). 

Ha valamilyen érthetetlen okból kifolyólag ti is ki akarjátok próbálni a Beachbox X névre keresztelt szürreális modot, akkor a Nexus Modsról le tudjátok tölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)