Hirdetés

Resident Evil 5 - A Randi

|

Újabb nagyszerű kis trailerrel lepett meg bennünket a Capcom, melyből kiderül, hogy a videó kamera veszélyes kütyü.

Hirdetés

Még tavaly kezdte el a Capcom az úgynevezett "viral marketing" kampányt (ezt mondja valaki szépen magyarul), melynek keretében láthattuk a főszereplőre megtévesztésig hasonlító színészt élőben, egy fogadáson, ahol kitüntetik éppen, mert ügyesen túlélte a Resident Evil 5 kalandjait. Az élet azonban nem habostorta, Chris nem úszta meg sértetlenül az afrikai túrát, és nem feltétlenül a fizikai sebek a legsúlyosabbak. Az alant látható videócsak tanúsága szerint Chris jól tenné ha felkeresne egy dilidokit, addig pedig tartózkodjon a videó kamerák, és zseblámpák használatától, mert elég érdekes hatással van rá az éles fény. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből a szériából, hiszen a márciusi megjelenésig bizonyára még jópár epizódot kapunk az arcunkba. Legalábbis remélhetőleg, mert nekem például totál bejövősek. Aki lemaradt volna, annak imhol a első rész. Alant pedig ugye a második.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)