Hirdetés

Resident Evil 5: Alt Edition - DLC a javából

|

A rajongók dönthettek a Toky Game Show keretében bemutatkozó Resident Evil 5: Alt Edition sorsáról.

Hirdetés

A Capcom nem bízta a véletlenre a Resident Evil 5 első kiegészítőjének sorsát. A kiadó honlapján lehetett szavazni, vajon a dobozos, avagy a DLC formátumot preferálnák a rajongók. A mintegy 2400 szavazóból 1500 embereke a DLC-re szavazott, így a nyugati piacon így érlezik a Resident Evil 5 extra tartalom.

Aki esetleg lemaradt volna róla anno, a bejelentés szerint a Resident Evil 5: Alt Edition egy extra küldetést tartalmaz majd, melyben Chris Redfield, és Jill Valentine egy gonosz kúriába hatol be, ahol aztán mindenféle dolgok történnek velük (nem akarok spoilerezni, aki ismeri a sztorit az úgyis tudja hova mennek, és miért). A japánban dobozosan is kapható, nálunk csak DLC-ként elérhető kiegészítő jövő tavasszal érkezik. Árról, és PC verzióról egyelőre nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)