Hirdetés

Resident Evil 5 - Beindult a hype gépezet

|

A Capcom minden eszközt felhasznál az új Resident Evil epizód népszerűsítése érdekében.

Hirdetés

A Capcom semmit sem szeretne a véletlenre bízni. Még az úgynevezett "viral campaign" sem hiányzik a hype gépezet kínálatából. A Resident Evil 5 demóját ugyan már elbukta aki eddig nem tudta megszerezni, de cserébe újabb média anyagokkal kedveskedik nekünk a Capcom. A játék egy kissé megosztja ugyan a gamer társadalmat, és a szakemberek közül sem mindenki rajong érte. Ettől függetlenül a Capcom nyomatja a videókat, hozza a PC-s átiratot, egyáltalán mindent megtesz a siker érdekében. Még élő színészeket is szerződtet, hogy a realizmus minél tökéletesebb legyen. Nem akarjuk a játékot előre se isteníteni, se ócsárolni, de videót elnézve igényes alkotás lesz. Amennyiben a készítők annyi energiát fektetnek a játékmenet tökéletesítésébe és a sztori csűrésébe-csavarásába, mint a grafikai megvalósításba, akkor nem lehet okunk panaszra. Most már csak abban reménykedjünk, hogy a játék időben meg is jelenjen, hiszen manapság nagy divat csúsztatni a megjelenéseket ordenáré...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)