Hirdetés

Resident Evil 5 - friss ropogós videó

|

Nyami nyami. Esetleg broáf. Ez a két kifejezés jutott hirtelen eszembe megnézvén eme Resident Evil 5 videót.

Hirdetés

Nyami nyami, mert ahogy nézem igen szép lesz a grafika, és nekem ez az afrikás hangulat is ezerrel bejön. Ezeket a nőket nincs nagy kedvem ugyan a bozótba csábítani, valamint hiába is fizetnék minden feketének egy feketét, tuti kibeleznének. Broáf pedig ugyancsak a gfx miatt, hiszen nem mindennapi részletességgel kidolgozott szörnyek lesznek az ellenfelek sem. Kislámpa ajánlott az éjszakai játszadozás mellé elkerülendő a szívrohamot,ami akkor érne minket, amikor kistesónk a hűtő felé sunnyog nasiért, úgy éjfél tájban. A videó tehát hangulatos, borzongató, kellőképpen érdekes, még a sztori is izgis lehet a végén. A sorozat rajongói igen szép majomkenyérfákkal tarkított környezetben hentelhetik majd a zombikat, sőt ahogy néztem Csőrmester is feltűnik majd, igaz álruhában. Videó alant, 1..2...3...nyálcsorgat. Ja igen, a japán szöveg fordítása: "Merre lehetnek?" "Tuti a közelben Wa La Hol"...na jó kussolok.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)