Hirdetés

Resident Evil 5 - Puszta kézzel

|

A túlélő horrorok alapvető játékeleme, hogy mindig kevés a lőszer. A Resident Evil hősei azonban puszta kézzel is durvák.

Hirdetés

Ki ne emlékezne még az első klasszikus Alone in the Dark részre? Abban a játékban nagyon meg kellett becsülni minden lőszert, és csak az igazán kemény ellenfelek ellen szabadott lőfegyvert bevetni. A túlélő horrorok egyik alapvető szokása volt, hogy nem akadtak a pályán két méterenként egészségügyi és lőszeres csomagok. Eme játékelem nagyban fokozta a nehézséget, és a parafaktort egyaránt. Az újhullámos horrorokban ugyan már nem annyira jellemző a lőszerhiány mint régebben, de azért manapság sem árt pontosan célozni, és a durvább fegyvereket esetleges bossokra tartalékolni. A szent cél érdekében - mármint lőszer tartalékolás - a Resident Evil új epizódjának két főhőse sem csak puskákkal lesz képes rendet rakni. Mindkét szereplő puszta kézzel is halálos a zombikra. A férfi főszereplő természetesen a brutális erőre helyezi a hangsúlyt, míg hölgytársa inkább a látványosabb pörgő forgó mutatványokban jeleskedik - ahogyan azt láthatjátok az alant prezentált videóban.  A zombik hordáját természetesen nem puszta kézzel fogjuk végig irtani, de dicséretes ötlet a készítőktől, hogy nem csak a puskatussal tudunk odahirtelenkedni lőszerhiány esetében. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)