Hirdetés

Resident Evil 5 - Sztori előzetes

|

A Resident Evil 5 részének háttértörténetéről derül ki egy, s más a következő videóból.

Hirdetés

A Capcom nem szórakozik a marketinggel kérem. Szinte minden napra jut valami Resident Evil hír, hol egy kis ingame videó, hol egy közlemény, hol vírusmarketing. A mai napon a tv.gamestar.hu-ra feltöltött videó, viszont végre nem csak a mészárszéket demózza, hanem a sztoriról is megtudhatunk végre egy-két apróságot. Ennek módfelett örülünk, ugyanis tény, hogy a játék grafikája csodálatos, de azt is jól tudjuk, hogy hibás döntés arra alapozni, hogy az majd elvisz a hátán egy amúgy gyengus alkotást. A játékosok is fejlődnek, nem csak  a számítástechnika, és manapság a legtöbb ember már szereti tudni, hogy miért is kell fasírtot csinálni az elenfelekből, és amennyiben az indok túlzottan gagyi, már bukott is a csili-vili, agyatlan lövölde. Szerencsére a Resident Evil 5 nem ebben a kategóriában játszik, és bár ezt már eddig is sejtettük, jó látni, hogy nem fogunk csalatkozni, mikoron is kipengetjük a súlyos ezreket a Capcom legújabb alkotásáért.

 

resetv_1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)