Hirdetés

Resident Evil 5 - Új irányítás debütál a TGS-en

|

Az októberben esedékes Tokyo Game Show-n mutatkozik be a Resident Evil 5 új irányítási szisztémája - tudtuk meg Jun Takeuchi-tól.

Hirdetés

Az idei eseménydús játékkiállítások sorát az októberben esedékes Tokyo Game Show zárja, ahol természetesen a Nintendo és a Sony termékei lesznek túlsúlyban. A közelgő rendezvény kapcsán Jun Takeuchi a Kotakunak úgy nyilatkozott, hogy a itt mutatják be először a Resident Evil 5 vadonatúj irányítását, melyről egyelőre annyit tudni, hogy erősen hajaz a Gears of War irányítási szisztémájára. Ezek szerint a széria eddigi részeiben ismert irányítási sémáját a kukába dobta a Capcom és valami újat, modernet talált ki.

residentevil5a2.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)