Hirdetés

Resident Evil 5 - Újabb PC-s pletykák

|

Ezúttal nem is egy, hanem két hír röppent fel, ami egy PC-s verzió létét hivatott megerősíteni. Tudjátok, csak óvatosan!

Hirdetés

Tegnap Fable 2, ma Resident Evil 5. Két olyan játék, amelyet türelmetlenül vár ugyan a PC-s közösség, de hivatalos bejelentés híján látszólag feleslegesen. Nos, az alaposan átalakított, mondhatni, megreformált zombis széria ötödik epizódja (volt persze egy rakás mellékág is) Afrika forrósága mellett seregnyi totálisan bekattant helybélit zavar Chris Renfieldre és bájos partnerére. Teszi mindezt PS3-on és X360-on.

resi5.jpg


Időközben két újabb olyan híresztelés kapott szárnyra, amit sem cáfolni, sem megerősíteni nem áll módomban. Ennek első és legfontosabb oka, hogy nem állok a Capcom alkalmazásában, másrészt pedig lengyelül sem tudok egyebet a dobzse szócskánál, ami még egy általános iskolai töriórán ragadt rám. Ha hihetünk a worthplaying srácainak, akkor a Gram.TV (olyan, mint a megboldogult Fix.TV, csak kevésbé amatőr) december 27-én felvett adásában Jerzy Cichocki a CD Projekttől az Age of Conan és a F.E.A.R. 2 lokalizált változatát érintő kérdések mellett elkottyantotta, hogy a Resident Evil 5 határozottan érkezik PC-re is. Elvileg ők forgalmazzák, szóval lehet benne valami.



A másik forrás a német GamesAktuell legutóbbi számának szkennelt példánya, amiben egy előzetes 2009 negyedik negyedévére teszi a PC-s megjelenés idejét. Sajnos a spanyol oldalról, ahol a képek elérhetőek voltak, már eltávolították. A spanyolom pedig olyannyira megkopott az elmúlt években, hogy csak néhány szót tudtam kihámozni, s valószínűleg azokat is rosszul értelmezném.

gamesaktuell.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)