Hirdetés

Resident Evil 6 - Az igazi retro érzés

|

A karácsony sem lehet teljes Resident Evil 6 és zombik nélkül, éppen ezért a Capcom igazi retro ínyencséggel kívánja feldobni a játék multiját.

Hirdetés

Rengeteg olyan "öreg rókának" számító játékos akad, aki fél karját odaadná érte, ha a Capcom hasonló Resident Evil játékokkal hozakodna elő, mint a dicső múltban. Ezen érzést valamelyest visszakaphatja mindenki, ha részt vesz a Resident Evil 6 multis eseményeiben!

A retro érzés abszolút térnyerését figyelhetjük meg a Capcom következő nagyszabású kezdeményezésében, ugyanis az alábbi képeken is látható retro skinekkel ruházzák fel kedvenc Resident Evil karaktereinket, persze nem egyszerre és meghatározott időben.

Havonta lesz egy nagyobb esemény, amelynek keretein belül feloldásra kerül egy-egy retro skin. Az első ilyen megmozdulás december 28-án várható, Zombie Mayhem névre hallgat majd és legfőbb célja az lesz, hogy csatlakozva a többiekhez nem kevesebb, mint 15 millió zombit tegyünk el láb alól. Érdemes szólni ismerősöknek és azok ismerőseinek is, mivel a retro skin csak akkor jár minden résztvevőnek, ha sikerült kellő mennyiségű zombit likvidálni. Hogy a fenti képen látható, kissé vicces, szögletes skinek közül melyik lesz az első feloldható, arról még nem nyilatkozott a Capcom. Éppen ezért érdemes folyamatosan figyelemmel követni a Resident Evil 6 hírmorzsáit, ahogyan azt sem árt fejben tartani, hogy mekkora a - Nightwolf szavaival élve - tyutyerka gépigénye.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)