Hirdetés

Resident Evil demó bejelentés a küszöbön?

|

Ismét pletykálhatunk a Resident Evil 5 kipróbálható verziójáról, hamarosan bejelentéssel kényeztetnek bennünket.

Hirdetés

Milyen bejelentéssel? Iksz. Október elején szóbeszéd útján terjedt a Resident Evil 5 demonstrációs verziója, sajnos az igazán frappáns átvezetéshez szolgáló mondatrész elmarad, ugyanis a Capcom játékához érkező bemutatódarab hivatalos bejelentése továbbra is csak képzeletünkben lebeg, ellenben legutóbbi szótlanságuk után most értékelhető kijelentést tettek. Jun Takeuchi producer miután átrágta magát az Eurogamer által publikált RE5 előzetesen késztetést érzett némi információ-megosztásra, mondandójából leszűrhetjük, talán hamarosan Resident Evil 5 demónak örülhetünk. Rövid időn belül demót érintő bejelentéssel rukkolnak elő, mindemellett lehetséges plecsnivel jutalmazta a letölthető tartalmak ötletét. A kipróbálható verzió mellett érdemes megjegyezni, hogy jövőre megjelenő játékuk esetében megpróbálják leredukálni a telepítési időt és adatmennyiséget, úgy tűnik tanultak a Devil May Cry 4 esetéből és rendszeresen lekaszálják rajongóik visszajelzéseit a különféle sajtómezőkön.

resid5.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)