Hirdetés

Resident Evil - ki akar benne lenni a játékban?

|

A Capcom új nyereményjátékában lehetőségünk lesz bekerülni a Capcom következő játékába.

Hirdetés

Kinek ne lennének régi jó ismerősei a Resident Evil sorozat játékai? És ki az, aki szívesen csatlakozna a zombiölős lövölde csapatához? A Capcom-tól most megkaphatjuk a lehetőséget.

A széria részeivel játszva az emberben (legalábbis HP-ban) biztos felmerül, hogy milyen király lenne már zombiként rátámadni a főhősökre, vagy társaikként segédkezni az élőholt hordák irtásában. Nos, a Capcom most gondolt egyet, és hirdetett egy új nyereményjátékot. Egy versenyt, amelyben a győztesnek lehetősége lesz bekerülni a következő játékmegjelenésükbe. A cég lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy az ő képük viríthasson valamelyik karakteren. Azt még nem tudni, hogy milyen szerepre is szánják a fizimiskánkat, de lényegében teljesen mindegy, benne lehetsz, ennyi.

A versenyt a cég Capcom Unitiy weboldalán hirdették meg, és bár nem a következő Resident Evil játékra van konkrétan kiírva a verseny, a részvételhez szükséges feltételek alapján erősen gyanítható a dolog. Nem kell mást tenned, mint hogy megosztod a nagyközönséggel a legkedvesebb Resident Evil sztoridat, avagy pillanatodat az erre készített Facebook alkalmazásban, de akár a #REmemory taggel ellátva YouTube vidóval és Twitter üzenettel is részt vehetsz a versenyen.

Mit szóltok hozzá? Beneveztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)