Hirdetés

Resident Evil: Operation Raccoon City - Márciusban bevetésre indulunk

|

A Capcom bejelentette taktikai akció-horrorjának amerikai megjelenési dátumát egy különleges kiadással egyetemben.

Hirdetés

Az Atlanti-óceán túloldalán élőknek március 20-ig kell várniuk arra, hogy személyesen mondhassanak ítéletet a Slant Six Games és a Capcom közös gyermeke fölött, ami egészen új szemszögből közelíti meg a Resident Evil sorozat témáját.



Folytatás is, előzmény is, mellékág is egyben a Resident Evil: Operation Raccoon City, ami nem hagyományos túlélő-horror, hanem egy taktikai akció-horror. A játékos egy Umbrella osztag élén érkezik a városba rendrakás céljából, ami azt jelenti, hogy a túlélők likvidálása legalább olyan fontos, mint a zombik és a mutánsok módszeres megsemmisítése.



A megnevezett időpont egyelőre csak az észak-amerikai piacra vonatkozik, azon belül is a konzolos (X360, PS3) kiadásokra, a PC-s premier napjának felfedésére láthatóan várnunk kell még, ahogy azt sem tudni, hogy a világ többi pontján mikor szándékozik kiadni játékát a Capcom. Néhány napos eltérésnél többet nem tartunk valószínűnek.



Végül, de nem utolsósorban érdemes megemlíteni, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City kap egy különleges kiadást is. A Special Edition stilizált fóliába csomagolt exkluzív fémdobozban óvja majd a játék korongját 8 ingame fegyver kódjával, valamint egy-egy Spec Ops Field Unit, ill. Umbrella Security Service felvarróval egyetemben.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)