Hirdetés

Resident Evil visszatekintés

|

Nagyszerű kis visszatekintő videót találtunk számotokra. Igaz kicsit hosszú, de legalább van mit nézni két szelet bejgli között.

Hirdetés

Most, hogy érkezik lassikán az új rész, de a demó mindenképpen, aktuálissá vált, hogy kicsit visszatekintsünk, miről is szól ez a sorozat. Vannak akik esetleg most kapcsolódnak csak be, és bizonyára vannak akik már olyan régen játszottak az előző részekkel, hogy már nincsenek teljesen képben. Mindenki számára hasznos tehát a videó, igaz angol tudás nem árt, de hát tudom, hogy itt mindenki okos is meg szép is, meg minden. Érdekes elnézegetni, hogyan is alakult a történet, és nem mellesleg, hogyan fejlődött a kinézete is a játéknak. Elnézve az első részek grafikáját, mindenki azonnal nosztalgikus hangulatba kerül, és felrémlenek számára a régi szép idők, amikor még nem kellett atomerőmű egy játékhoz, és a készítők az áll-leesést nem a hiperszuper effektekkel, hanem a játékmenettel idézték elő. Nem azt mondom persze, hogy rossz, ha egy játék szép, mert hát egyértelműen nem rossz az, de azért mostanában hajlamosak a fejlesztők a grafikát helyezni előtérbe a sztorival és a játékmenettel szemben. Reméljük jövőre több olyan játék jön majd, ami nem csak szép, de innovatív legyen. Én ezt kértem a Jézuskától...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)