Hirdetés

Részletek a tavaszi Left 4 Dead tartalmakról

|

Részletekkel szolgálhatunk a tavasszal érkező Left 4 Dead tartalmakról, egy válaszlevél szerint ingyenes lesz a csomag.

Hirdetés

A február ötödikén bejelentett letölthető Left 4 Dead tartalmakkal kapcsolatban friss információkkal szolgált a GameTrailers stábja (és többek között The_Reaper_CooL névre hallgató tisztelt olvasónk is). A Grand Theft Auto negyedik epizódjához érkező kiegészítőket tárgyaló képkockák közé exkluzív Left 4 Dead hírmorzsákat biggyesztettek. A játékosok előzetes várakozási beigazolódtak, Versus módban hamarosan nekieshetünk egymás torkának a Dead Air és Death Toll pályákon. Az adásnak köszönhetően részletekkel szolgálhatunk az újonnan bejelentett multiplayer módozatról. Korábban célozgattunk beszédes elnevezésére (Survival mód), nem tévedtünk hatalmasat: feladatunk minél tovább életben maradni, miközben a zombik hordákban támadják védelmi pozíciónkat. Erre összesen 12 pálya áll rendelkezésünkre. Pontos megjelenési dátumról még mindig nem tudni.

l4d_free.jpg
 

A hivatalos Valve közleményből kimaradt a DLC esetleges árképzése. Nincs miért aggódni, hasonlóan a Team Fortress 2 frissítésekhez ingyenesen hozzájuthatunk a tartalmakhoz, legalábbis a www.l4dmods.com értesülései szerint. Nem hivatalos közlemény ide vagy oda, megerősítenénk igazságtartalmát, korábban többször is felemlegették, hogy asztali rendszerekre ingyenes tartalmakat kívánnak szétszórni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)