Hirdetés

Revoltec Lightboard XL 2

|

Avagy az egyetlen magyar kiosztású világítós billentyűzet, amely fellelhető hazánk számítástechnikai boltjainak polcain!

Hirdetés

A Revoltec Lightboard sorozatú klaviatúrájával már többször is foglalkoztunk oldalunkon, hiszen egy teljesen egyedi termékkel van dolgunk. A különlegességét mindenekelőtt az adja, hogy a megvilágítható gombok egyedüliként a hazai piacon, magyar kiosztásúak, amivel egy abszolút érthető igényt igyekezett kielégíteni a gyártó. Persze azért a dolog nem volt mindig ennyire egyszerű, hiszen kezdetben még az angol kiosztású világítós billentyűzet is futurisztikus különlegességnek számított. Eközben, még 2004-ben a ComputerMode egy partner céggel együtt arra az elhatározásra jutott, hogy megkeresi a gyártókat és amennyiben van rá lehetőség, bevezeti a hazánkban a magyar betűket is tartalmazó világítós billentyűzetet.

revoltec1.jpg


A kezdeti sikertelenségek ellenére nem adtuk fel és tovább keresgéltünk, míg végül sikerült a˙Revoltec nevű céggel megegyezni a gyártással kapcsolatban, melynek egyik feltétele az volt, hogy igyekezzünk mi is segíteni a fejlesztés. Rövid idő alatt elkészültek a tervek és kialakult többek között az is, hogy a nevezetes hosszú „í" a bal oldali shift gomb félbevágásából fog létrejönni.

revoltec2.jpg


Ennek köszönhetően 2005 januárjában meg is érkezett az országba az első szállítmány mely a Revoltec Lightboard XL névre lett keresztelve (első hírünk a világítós billentyűzetről) . Egy évvel később 2006-ban készült el egy bemutató cikk melyben összehasonlításra kerültek az ilyen kategóriás magyar nyelvű billentyűzetek. Mostani legújabb hírünket, ezen a linken olvashatjátok!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)