Hirdetés

Richard Burns Rally képek! #2

|

Nekem nem szokásom egy játékból kivenni külön képeket... És ugyan elfogult vagyok talán a rally iránt, de azt jól tudom, hogy ti is vágytok egy szemet megcsillogtató rallys játékra végre... És én azt mondom, hogy ez nagyon ütni fog!!! Elég megnézni a képeket. :) A fejlesztők ígéretei szerint is minden eddigit felülmúl majd a lehető legtöbb szempontból... Ugyan mint sokan már tudják, szegény Burns komoly betegséggel küszködik, melynek "hála" kihagyja a 2004-es évet, ám utána teljes gőzerővel visszatér, mind az ő, mind csapata és az orvosai ígérete szerint is! Nah, elég a betűkből, most jőjjenek a képek!

tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)